شرایط نگهداری بره موم

نوشته شده توسط:علی غفاری نژاد | ۰ دیدگاه

بطور کلی بره موم نسبتاً پایدار می باشد، اما مدت نگهداری مهم است. بره موم و عصاره هایش باید در ظروف بدون منفذ و سر بسته در تاریکی، ترجیحاً در دمای کمتر از 12-10 درجه سانتیگراد  و دور از گرمای زیاد و مستقیم، نگهداری شوند. بهمین دلائل، بره موم خیلی کهنه نباید با بره موم تازه تر مخلوط گردد. با نگهداریصحیح برای بیش از 12 ماه، بره موم هیچ یک از فعالیت های ضد باکتریایی خود را از دست نخواهد داد. 

لیپوفیلیزاسیون (خشکاندن و فریز کردن) عصاره ها بعنوان روشی که خواص ضد باکتریایی را حفظ می کند به شمار می آید، اما چیزی درباره اثرات نگهداری بلند مدت این مواد نوشته نشده است.ممکن است این روش برای استفاده در مقیاس بزرگتر وفرمول بندی های خاص اهمیت پیدا کند، اما احتمال دارد که بعضی خواص همکوشیبره موم طی لیپوفیلیزاسیون از دست برود.عمر مفید فر آورده های حاوی بره موم خیلی زیاد به ترکیب آن ها بستگی دارد و باید برای هر مورد تعیین گردد. بیشتر ترکیبات یک فرآورده که مستعد تجزیه شدن هستند، عمر مفید آن فرآورده را کوتاهتر خواهند کرد. این خود دلیلی برای انتخاب اجزاء ترکیبی مصنوعی یا طبیعی و سنتی، مواد نگهدارنده و تولید زیاد تر برای بازارهای گسترده تر می باشد. معهذا، بره موم و عصاره هایش را بجای ماده نگهدارنده ملایم برای فعالیت های آنتی اکسیدان و ضد میکروبی آنها بکار می برند و بدین ترتیب عملاً ممکن است عمر مفید بعضی از فرآورده ها را طولانی تر کند.

 

منبع: وب سایت تخصصی انگبین

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...